Izvor: Blic, 10.Jun.2020, 20:55

Brnabić: Brza pruga će otvoriti nove potencijale

- Subotica je grad koji je fenomenalno pozicioniran i ekonomski jak. Ovde imamo investitore kao što su „Simens“, „Kontinental“, „Norma grupa“, „Svarovski“, dovodimo nove investitore, imamo jednu od bescarinskih zona u Srbiji, imamo više industrijskih parkova i znam da tu nemamo problem – rekla je Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije, u Subotici nakon obilaska radova na akva parku u naselju Palić, Doma za decu sa smetnjama u razvoju „Kolevka“ i Narodnog pozorišta koje se gradi.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brnabić: Brza pruga će otvoriti nove potencijale u Subotici

Izvor: RTS, 10.Jun.2020

Subotica je grad koji je fenomenalno pozicioniran i ekonomski jak, rekla je premijerka Ana Brnabić nakon obilaska radova na akva-parku u naselju Palić, Doma za decu sa smetnjama u razvoju "Kolevka" i Narodnog pozorišta u izgradnji u tom gradu. . Ana Brnabić je izjavila...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.