Izvor: Blic, 30.Mar.2023, 11:29

Branislav prodaje vikendicu sa dvorištem za 7.800 evra! Oglas oduševio mreže:"Kuća ti dođe skoro džabe"

Oglas u kome je vikendica od skoro 40 kvadrata sa placem na prodaju po ceni od 7.800 evra, u blizini Novog Sada izazvao je veliko interesovanje na društvenim mrežama. Oduševljenje je posebno usledilo zbog opisa u kom sadašnji vlasnik izvesni Branislav ističe da se kuća sa dvorištem nalazi pokraj asfaltnog puta i da ima vodu, struju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prodaje vikendicu sa dvorištem za 7.800 evra: "Kuća ti dođe skoro džabe"

Izvor: B92, 31.Mar.2023, 08:15

Oglas u kome je vikendica od skoro 40 kvadrata sa placem na prodaju za 7.800 evra, u blizini Novog Sada, izazvao je veliko interesovanje na društvenim mrežama...Oduševljenje je posebno usledilo zbog opisa da se kuća sa dvorištem nalazi pokraj asfaltnog puta i da ima vodu, struju...Iako u mirnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.