Izvor: Blic, 21.Jul.2019, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanski novinar opleo po dalmatinskom primorju: Ni Bosanci više nisu toliko siromašni da idu u Hrvatsku

Zaslužno ili ne, ove godine se sve veći broj turista žali kako na cene, tako i na usluge koje im se nude duž jadranske obale. Od toga kako su cene setova za plažu astronomski skupe, preko loše usluge, pa sve do privatnih plaža na kojima ulaz košta previše, ugostitelji na jadranskom primorju jednostavno ne mogu da se odbrane od loših kritika.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Hrvatska, mala zemlja za veliku dosadu!" Bosanac otkrio zašto je komšijama propala sezona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019

Mišljenje bosanskog novinara završilo i u Hrvatskim portalima. Reakcije podeljene...- Od sadržaja imaš kamen i more, eventualno nekog lokalca na sintisajzeru koji ti zavija "Magazin", a osoblje te tretira otprilike kao HVO zarobljenika Armije BiH - napisao je Danijal Hadžović..Zaslužno ili ne,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.