Izvor: Blic, 14.Dec.2023, 12:27

Big Bang preuzeo BC Group i zvanično ušao na tržište Srbije

Nakon dobijanja regulatornih saglasnosti i ispunjavanja svih prethodnih uslova, Big Bang je završio akviziciju jednog od najprepoznatljivijih srpskih onlajn trgovaca, BC Group, i postao vlasnik 100 odsto akcijskog udela kompanije. Završenim preuzimanjem, Big Bang Grupa je zvanično ušla na perspektivno srpsko tržište i danas je preko četiri onlajn prodavnice i 25 ekspozitura dostupno za 16 miliona stanovnika iz četiri zemlje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Big Bang preuzeo BC Group i ušao u Srbiju

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 14.Dec.2023

Završenim preuzimanjem, Big Bang Grupa je zvanično ušla na perspektivno srpsko tržište i danas je preko četiri onlajn prodavnice i 25 ekspozitura dostupno za 16 miliona stanovnika iz četiri zemlje...„Već sledeće godine počinjemo da širimo mrežu pikap pointa, jer smo svesni da našim kupcima...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.