Izvor: Blic, 25.Jun.2023, 18:48

"BOŽE, ŠTA JE OVO" Britanac probao 10 srpskih jela: Pečenje ga RASPAMETILO, a jedan specijalitet ga ZGROZIO

"O moj bože, ovo je tako odlično", reakcija je Britanca koji je nedavno posetio Srbiju i na svom kanalu objavio reakcije na deset jela koje je probao u našoj zemlji. Na meniju su mu se našle, pored tradicionalne sarme i karađorđeve i palačinke, ćevapi, pljeskavica, riblji specijaliteti, pečenje, pihtije, ali i pravi gurmanski specijalitet, za koji bi se retko ko odlučio da proba - kravlji jezik.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Britanac probao 10 srpskih jela, odlepio za sarmom, ali jedan specijalitet mu nikako nije legao

Izvor: Luftika.rs, 26.Jun.2023, 13:42

Britanac koji je posetio Srbiju, objavio je na svom jutjub kanalu „Birmze“ 10 srpskih specijaliteta koja je probao.. Na meniju je imao pljeskavicu, burek, karađorđevu šniclu, sarmu, palačinke, ćevape, riblji paprikaš, pihtije, pečenje, kao i kravlji jezik.. Prva na meniju u ovom videu bila...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.