Izvor: Blic, 30.Jul.2022, 21:13

"BORILA SE KAO LAVICA DA GA SPASE ALKOHOLIZMA... NE ZNAMO NI ŠTO JU JE UBIO" Potresne reči sestre i majke Julijane koju je na dan slave IZREŠETAO MUŽ: "Tukao ju je svaki dan..."

Julijana Paunović (46) iz Starčeva kod Petrovca na Mlavi godinama je pokušavala da spase muža Vinka (53) iz "kandži alkohola", a on ju je, pre nekoliko dana, u dvorištu porodične kuće, na dan slave, brutalno ubio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Julijana se za Vinka udala sa 15 godina, godinama je trpela batine i alkoholizam i na kraju je ubio

Izvor: Luftika.rs, 31.Jul.2022, 15:48

Potresna ali i opominjuća priča za sve one u čijoj se blizini odigrava bilo kakvo nasilje. Jer da je iko ovog čoveka za sve te godine koliko je zlostavljao svoju suprugu, prijavio, možda bi nešto bilo drugačije.. Danas su oboje mrtvi pošto je Julijanu Paunović (46) iz Starčeva kod Petrovca...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.