Izvor: Blic, 16.Feb.2024, 13:17

"BLIC" SAZNAJE Iza kulisa masovnog trovanja dece u "Sinneru": Na stolovima ih čekale otvorene flaše MISTERIOZNOG PIĆA, ispred kluba svađa sa obezbeđenjem (FOTO)

Čak 33 dece otrovalo se preksinoć špiritusom u klubu "Sinner" u Beogradu. Veliki broj njih je završio na toksikološkom odeljenju VMA, a neki su imali i 2,8 promila alkohola u krvi. "Blic" sada otkriva šta se dešavalo iza kulisa masovnog trovanja dece.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI MASOVNOG TROVANJA DECE: Pozivnice za ŽURKU dobili na Instagramu, na stolovima ih čekale flaše sa MISTERIOZNIM PIĆEM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Ispred kluba izbio i sukob sa obezbeđenjem..Čak 33 dece otrovalo se preksinoć špiritusom u klubu u Beogradu. Veliki broj njih je završio na toksikološkom odeljenju VMA, a neki su imali i 2,8 promila alkohola u krvi. Sada su se pojavile nove informacije koje otkrivaju šta se dešavalo iza kulisa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SMRTONOSNA OPASNOST U SVAKOJ FLAŠI Špiritus može izazvati slepilo, oštećenje jetre čak i SMRT, a sada se njime otrovalo 33 dece: "Jedna žena je imala 6,2 PROMILA U KRVI iz čiste gluposti"

Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 06:59

Javnost u Srbiji ostala je zatečena kada se juče pojavila vest da je u noći za Dan zaljubljenih u beogradskom klubu "Sinner" 33 dece otrovano špiritusom. Zbog teškog stanja veliki broj njih završio je na toksikološkom odeljenju VMA, a neki su imali i 2,8 promila alkohola u krvi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.