Izvor: Blic, 30.Avg.2021, 06:37

BIOGRAFIJA MU JE ŽIVOPISNA KAO I PREZIME Ko je Gabrijel Eskobar, novi Bajdenov čovek za Balkan? Imao je misiju u Srbiji posle 5. oktobra, a njegov novi dolazak znači samo jedno!

Sledećeg meseca će se desiti važna diplomatska smena - izaslanik američkog predsednika Džozefa Bajdena za zapadni Balkan zvanično će biti "novo" lice - umesto Metju Palmera, palicu za ovu funkciju preuzeće Gabrijel Eskobar. Izuzetan je poznavalac Balkana, energičnog pristupa, prešao je dugačak put - od Beograda u kojem je bio 2001, pa se preko Bolivije, Pakistana, Iraka ponovo obreo u srpskoj prestonici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beograd stiže čovek "živopisnog" prezimena

Izvor: B92, 30.Avg.2021

Sledećeg meseca će se desiti važna diplomatska smena. Izaslanik američkog predsednika Džozefa Bajdena za zapadni Balkan zvanično će biti "novo" lice...Kako piše "Blic", umesto Metju Palmera, palicu za ovu funkciju preuzeće Gabrijel Eskobar, koji je, kako se navodi, izuzetan poznavalac Balkana,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.