Izvor: Blic, 23.Mar.2020, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BIĆE OBJAVLJENA LISTA SVIH KOJI NEZAKONITO DAJU OTKAZ RADNICIMA" Đorđević ponovo apelovao na poslodavce da ne otpuštaju zaposlene

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević ponovo je danas apelovao na poslodavce da ne otpušštaju radnike dok je na snazi vanredno stanje i najavio da će biti objavljena lista svih onih koji su nezakonito dali otkaz zaposlenima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đorđević: Uskoro predstavljanje modela za isplatu penzija i socijalne pomoći

Izvor: Danas, 23.Mar.2020

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević najavio da će se danas sastati sa direktorima Pošte Srbije, Poštanske štedionice i predstavnicima kabineta premijerke Srbije kako bi se našao optimalan model za isplatu socijalnih davanja i penzija.

Nastavak na Danas...

"Biće objavljena lista onih koji nezakonito daju otkaze"

Izvor: B92, 23.Mar.2020

Beograd -- Ministar za rad Zoran Đorđević najavio je da će biti objavljena lista svih onih koji su nezakonito dali otkaz zaposlenima...Đorđević je danas ponovo apelovao na poslodavce da ne otpuštaju radnike dok je na snazi vanredno stanje.."Pozivam poslodavce da ne otpuštaje radnike, da se strpe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.