Izvor: Blic, 12.Dec.2023, 01:50

"BEZ GREŠKE, LAGANO" Takmičari osvojili čak 740.000 dinara u kvizu "Potera", ali se Nemanja iz Niša posebno izdvojio - a evo i zbog čega!

Nemanja Nešić iz sela Popovac pored Niša, apsolutni je hit kviza Potera što zbog osvojene velike sume u igri protiv Tragača Milorada Milinkovića, što zbog pozdrava "ekipi iz kraja".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Icepi ga svi“: Nišlija u „Poteri“ osvojio 700.000 dinara, zagrlio koleginicu i porukom nasmejao publiku

Izvor: Luftika.rs, 12.Dec.2023

Mnoge gledaoce popularnog kviza „Potera“ nasmejao je takmičar iz Niša koji je sa ponosom pozdravio svoju ekipu iz kraja koristeći nezaobilazni lokalni dijalekt.. Nemanja Nešić iz sela Popovac pored Niša, apsolutni je hit kviza Potera što zbog osvojene više sume u igri protiv Tragača Milorada...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.