Izvor: Blic, 19.Maj.2023, 15:34

BAKA ME JE MALTRETIRALA I KLELA Jeziva ispovest srpske Tik-Tokerke: "Odlučila sam progovorim, imam poremećaj ličnosti i depresiju"

Tik-Tokerka iz Srbije, Sanja Kanazir (22) podigla je na noge korisnike društvenih mreža svojom ispovešću o problemima sa kojim se bori godinama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Baka me maltretirala i klela!" Potresna ISPOVEST SRPSKE TIKTOKERKE - Odlučila da progovori, ima POREMEĆAJ LIČNOSTI i depresiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 08:19

Psihičko zlostavljanje može da ostavi posledice teže od fizičkog...Da psihičko zlostavljanje može da ostavi duboke ožiljke na duši, govori priča Sanje Kanazir (22) koja je prošla mnoge teške životne situacije, zbog čega je čak tri puta završavala na psihijatriji. Kako nam je rekla,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.