Izvor: Blic, 04.Avg.2023, 12:18

BAKA KATICA (78) ŽIVI POTPUNO SAMA U CELOM SELU! Kopa, sadi i sama sebi nabavlja ogrev: "Moja samoća mi nije strašna, savest mi je čista i NE OČAJAVAM" (VIDEO)

Katica Mijić (78) iz Bilivoda kod Zenice godinama živi potpuno sama u selu. Njene komšije pobegle su od rata i više se nisu vraćale. Iako je potpuno sama i jedini stanovnik Bilivoda, kaže da se ne oseća usamljeno. Ponekad joj dođe rodbina i prijatelji, a i ona sama uvek gleda da nađe sebi neki posao. Voli da čita i plete, gaji povrće, sadi cveće, a nedeljom posećuje crkvu. I pored toga što je jedini stanovnik Bilivoda i što ima godina, uvek gleda vedriju i lepšu stranu života.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.