Izvor: Blic, 03.Jan.2020, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Austrijski Zeleni i OVP dogovorili "slobodni koalicioni prostor"

Narodna partija Austrije (OVP) i Zeleni dogovorili su obiman koalicioni sporazum, koji omogućava, što je novina u Austriji, "slobodni koalicioni prostor" u slučaju izbijanja nove izbegličke krize. U sporazumu, koji je napisan na 326 stranica, predviđeno je da OVP, u slučaju nove izbegličke krize, u parlamentu može naći drugog partnera za sprovođenje svog "doslednog stava" po pitanju migracije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kurc čuva plan B, deo koalicionog sporazuma i "slobodni koalicioni prostor"

Izvor: RTS, 03.Jan.2020

Narodna partija Austrije (OVP) i Zeleni dogovorili su obiman koalicioni sporazum, koji omogućava, što je novina u Austriji, "slobodni koalicioni prostor" u slučaju izbijanja nove izbegličke krize. . U sporazumu, koji je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.