Izvor: Blic, 19.Apr.2024, 14:04

Ako putujete na ovu našu planinu, spremite dodatni keš: Prolazak motornim vozilima od 300 do 1.7000 DINARA DNEVNO od ponedeljka

Od ponedeljka, 22. aprila, počinje naplata naknade za korišćenje vozila na motorni pogon u zaštićenom području Nacionalni park Tara, saopšteno je iz ovog nacionalnog parka. Naknada će se naplaćivati na ulaznim kapijama u Perućcu i na Kaluđerskim Barama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POČINJE NAPLATA ZA VOZILA U SRBIJI: Za dolazak na OVU DESTINACIJU automobilom, moraćete da izdvojite OZBILJNU SVOTU NOVCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2024

Od ponedeljka, 22. aprila, počinje naplata naknade za korišćenje vozila na motorni pogon u zaštićenom području Nacionalog parka Tara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.