Izvor: Blic, 02.Apr.2024, 11:56

"Ako mogu da iznajmljuju svečane haljine, zašto ne bi i torbe?" Isidora pokrenula biznis po uzoru na "Seks i grad", a ženama olakšava muke, evo kako

Živimo u eri brze mode i društvenih mreža, a kombinacija ova dva fenomena ima enorman uticaj na ekonomiju, ali i na ekologiju. Luksuzni brendovi zarađuju kao nikad dosad. Tako nastaje svojevrsni paradoks, istovremeno se bacaju tone odeće, količina otpada raste, a žene i dalje nemaju šta da obuku te kupuju garderobu i asesoare iznova i iznova. Isidora Vuković je zato pokrenula biznis iznajmljivanja torbi "Rent a bag", koji ženama olakšava modne (i finansijske) muke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.