Izvor: Blic, 04.Dec.2018, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA MIHAJLOVSKI PRVI PUT OTVORILA DUŠU: "Prvi muž je DEO PORODICE i to drugi brak ne može da istrpi, a kad je DETE NESREĆNO koga briga za brak"

Ana Mihajlovski razvela se od Mirka Grubina, sa kojim ima ćerku Zoju (8) i trogodišnjeg sina Petra, pre dve godine. Pre Grubina voditeljka je živela u zajednici sa vlasnikom "Emotiona" Goranom Stamenkovićem, sa kojim ima ćerku Ivu (11).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Mihajlovski progovorila o razvodu: Drugi brak mi je propao zbog prvog!

Izvor: Press, 05.Dec.2018, 14:26

Voditeljka Ana Mihajlovski nikada nije govorila o svom privatnom životu, a javnosti je poznato da je imala zajednicu sa Goranom Stamenkovićem Gošom iz koje imaju ćerku, kao i brak sa Mirkom Grubinom u kom je dobila ćerku i sina. Međutim, Ana se najpre rastala sa Gošom, a nedavno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.