Izvor: Press, 05.Dec.2018, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Mihajlovski progovorila o razvodu: Drugi brak mi je propao zbog prvog!

Voditeljka Ana Mihajlovski nikada nije govorila o svom privatnom životu, a javnosti je poznato da je imala zajednicu sa Goranom Stamenkovićem Gošom iz koje imaju ćerku, kao i brak sa Mirkom Grubinom u kom je dobila ćerku i sina. Međutim, Ana se najpre rastala sa Gošom, a nedavno se posle sedam godina braka razvela i od Grubina.
Iako nije želela da komentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svoj razvod, ona je danas odlučila da objasni zbog čega je došlo do kraha njenog braka sa Mirkom. Osim svoje privatnosti, Ana je otkrila i zbog čega najčešće dolazi do kraha brakova:
- Pre ili kasnije morala sam se dotaći ove teme- razvod! Uh ta strašna reč- razvod! Nekako se danas odomaćila pa kako je pre bila strašan tabu, tako danas predstavlja odluku uz popodnevni čaj..."Odlučila sam da se razvedem, bolje dobar razvod, nego loš brak", odmah da vam kažem - Ne postoji takva stvar kao dobar razvod! Ne! Lažemo vas dok u sebi preživljavamo sedmi krug pakla kakav ni Dante ne bi mogao da smisli. Ali dobro, ajde dešava se, ljudi se zalete, u današnje vreme obično posle par meseci. Mi smo, valjda, ovo nam je šansa za happily ever after, pa se to kasnije pretvori u hell ever after, naravno ukoliko zajednica nije zasnovana na dobrim temeljima. Po statistici venčavamo se između 25-e i 30-e, a razvodimo između 40-e i 45-e. A kod nas, svaki četvrti brak završi se razvodom, dok je u svetu to svaki drugi. E onda kad nas prođe ta frustracija od razvoda i -"Neću nikad više", ta praznina koju smo imali u sebi godinama, traži popunjavanje. Tada se po običaju, tako ludi, zaljubljujemo drugi put onako smrtno, smrtnije čak nego prvi put jer - to je to! I to možda jeste to to, ali ono na šta ne računamo jeste to da su prvi brakovi još uvek sa nama. Taj drugi brak umogome zavisi od toga koliko ste rešili repove sa prvim brakom, a to je uglavnom nemoguće. Ako su tu deca, prvi muž je vaša porodica! Ne možete ga izbrisati gumicom, jer vašem detetu treba! E to je ono što drugi brak ne može da podnese. Ne možete ni vi da podnesete dve porodice za hendlovanje jednog bivšeg, jednog sadašnjeg, a kada vidite da vaše dete trpi onda vam nikakva ljubav ne pomaže, dete vam je nesrećno koga briga za brak! Upravo zato, po statistici, drugi brakovi se završavaju čak u 70 posto slučajeva. Jedan razvod- ok nije nam se dalo. Sa druge strane, dva razvoda nas teraju neminovno da se zapitamo šta nije u redu sa nama? Zašto biramo loše partnere ili zašto ne možemo da sačuvamo tu svetinju? Drugi razvod je uglavnom jedna velika smrt, nešto posle čega se više nikada u potpunosti ne oporavimo. Nešto što nam kaže- "Ok, ja sam oštećena i to sam sada zvanično potvrdila i sebi- napisala je Mihajlovska pa nastavila:
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.