Izvor: Blic, 05.Jul.2023, 09:13

AKO OVAJ PAPIR NEMATE, DRAMA JE NA POMOLU Ukoliko idete sami sa detetom preko granice, ova pravila morate znati: Striktno ih se pridržavajte da ne biste upali U VELIKI PROBLEM

U sezoni godišnjih odmora i putovanja u inostranstvo, jedna od čestih dilema roditelja tiče se ko i kako daje saglasnost za putovanje maloletnog deteta van granica Srbije, ako oni na taj put odlaze bez ili samo sa jednim roditeljem. Ono što treba da znate, to je da morate da obezbedite overenu saglasnost, koja po potpisu kod notara košta tačno 360 dinara. Ona je potrebna je od oba roditelja bez obzira na njihov bračni status, odnosno od drugog ako maloletno lice van Srbije ide u pratnji jednog.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.