Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 08:12

5 karakteristika vivo X90 Pro koje život čine lakšim

Kompanija vivo nedavno je predstavila svoj najnoviji flagship uređaj vivo X90 Pro. U nameri da korisnicima pruži besprekorno korisničko iskustvo, tim za istraživanje i razvoj kompanije vivo uložio je veliki trud u razvijanje uređaja koji će imati izobilje korisnih funkcija za lakši svakodnevni život.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

5 karakteristika vivo X90 Pro koje život čine lakšim

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Apr.2023

Brisanje neželjenih objekata na fotografijama..Za postizanje savršene fotografije, bilo je neophodno da korisnici pažljivo biraju uglove iz kojih će zabeležiti svoje fotografije kako bi izbegli neželjene objekte ili ljude u kadru. Ovo je zahtevalo određeno vreme i trud, kao i dobro oko za kompoziciju....

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.