Izvor: Blic, 23.Okt.2020, 11:19

21 MINISTARSTVO Evo kako će izgledati NOVA VLADA: Tri nova resora, a među njima i ZA BRIGU O SELU

Grupa od 167 poslanika vlasti poslala je danas u skupštinsku proceduru Zakon o ministarstvima. Prema tom predlogu nova vlada imaće tri nova resora, a to su Ministarstvo za brigu o selu, Ministarstvo za brigu o porodici i demografiji i Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada Srbije imaće tri nova ministarstva - prvi put ministarstvo za selo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020

Vlada Srbije imaće 21 ministarstvo, navodi se u Predlogu zakona o ministarstvima, koji je u skupštinsku proceduru uputila grupa od 167 poslanika...Formiraće se Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju, Ministarstvo za ljudska prava, ravnopravnost polova i društveni dijalog, kao i Ministarstvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.