Izvor: Blic, 07.Jun.2020, 21:02

10 ISTAKNUTIH SRBA U ČIKAGU Cenjeni doktori, advokati, umetnici... a tu je i Milica koja je bila na dobrom putu da postane PREDSEDNIČKI KANDIDAT AMERIKE

Zovu ga i "najvećim srpskim gradom u Americi", a ranije je Čikago nazivan i drugim najvećim sprskim gradom posle Beograda budući da je prema nekim procenama sredinom prošlog veka u njemu živelo više od 300.000 Srba. Prema poslednjem popisu, u Čikagu trenutno živi oko 60.000 Srba. Bilo je veoma teško među svima njima izdvojiti 10 najistaknutijih, tako da očekujte da ćemo se vratiti u Čikago da predstavimo još naših ljudi koji nižu uspehe "preko bare", a nama ostavljaju da budemo ponosni što svi potičemo iz iste zemlje. Upoznajte doktore, advokate, političare, umetnike... srpskog porekla koji su veoma cenjeni u Čikagu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.