Zgrada u Splitu u plamenu, gašenje otežano zbog nepropisno parkiranih automobila

Izvor: B92, 24.Nov.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zgrada u Splitu u plamenu, gašenje otežano zbog nepropisno parkiranih automobila

Veliki požar izbio je jutros u stanu zgrade u splitskom naselju Trstenik i proširio se na još jedan stan, a stanovnici zgrade su evakuisani, javlja Index.hr.

Radio Dalmacija je na Tviteru objavila da je požar stavljen pod kontrolu, a da žrtava nema.

Prema prvim informacijama, gašenje je otežano jer su stanovi smešteni na teško pristupačnom terenu za vatrogasce, ali i zbog nepropisno parkiranih automobila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dalmacija danas navodi da je vatra buknula u stanu na šestom spratu, pa se preko balkona i spoljnih roletni proširila na 7. i 8. sprat.

Na terenu je trenutno 40 vatrogasaca sa 14 vozila, kao i ekipa Hitne medicinske pomoći i policija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gori soliter u Splitu, stanari evakuisani

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2019

Veliki požar izbio je jutros u stanu zgrade u splitskom naselju Trstenik i proširio se na još jedan stan, a stanovnici zgrade su evakuisani Veliki požar izbio je jutros u stanu zgrade u splitskom naselju Trstenik i proširio se na još jedan stan, a stanovnici zgrade su evakuisani,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.