Voz u Kusatku usmrtio jednu osobu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz u Kusatku usmrtio jednu osobu

U nesreći na železničkoj pruzi u selu Kusadak kod Smederevske Palanke jedna osoba večeras je poginula kada je na nju naleteo voz, saopštile su Infrastrukture železnice.

Nesreća se dogodila u 19.07 na ulasku u železničku stanicu Kusadak, a nastradala osoba išla je sredinom koloseka u susret vozu.

Nа mesto nesreće izаšli su policija i hitnа pomoć, а železničkа komisijа utvrdiće uzrok te nesreće, piše u saopštenju.

Na pruzi između Kraljeva >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i Trstenika voz udario vozilo, nema povređenih

Lokomotiva preduzeća "Srbija Kargo" udario je danas vozilo na putnom prelezu između Kraljeva i Trstenika, a u toj nezgodi niko nije povređen, saopštile su Infrastrukture železnice.

Nezgoda se dogodila u 18.30 na putnom prelazu obezbeđenom znacima vertikalne drumske signalizacije, a lokomotiva je bila bez vagona, navedeno je u saopštenju.

Na mesto događaja izašla je policija i ekipa hitne pomoći, a železnička komisija utvrdiće uzroke nesreće.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.