Izvor: RTS, 08.Dec.2022, 14:16

Učenik iz Trstenika 14. decembra na saslušanju

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Trsteniku za 14. decembar je zakazano saslušanje M. M. najstarijeg učenika osumnjičenog za učestvovanje u incidentu u školi u tom mestu 9. novembra, kada su profesorki engleskog jezika izmakli stolicu pa je pala na pod, dok su se oni smejali i snimali telefonom.
Osumnjičeni će biti saslušan zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanje i mučenje u saizvršilaštvu sa još dvojicom maloletnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.
U tužilaštvu je 1. decembra stigla krivična prijava protiv M.M. i u toku je postupak dokaznih radnji.
Pored M. M. u tom incidentu su učestvovala dvojica maloletnika N.Ž. (17) i I.K. (16) protiv kojih je Više javno tužilaštvo u Kruševcu 2. decembra uputilo sudu zahtev za pokretanje pripremnog postupka.
Sredinom novembra se na društvenim mrežama pojavio snimak kako đaci izvlače stolicu M. S. nakon čega ona pada na pod, a oni se smeju i snimaju je telefonom.
Na sednici Nastavničkog veća Tehničke škole u Trsteniku koja je održana 23. novembra, jednoglasno je usvojen predlog da zbog ovog incidenta, dvojica učenika budu isključena iz škole, dok je treći učenik podneo zahtev i sam se ispisao.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OSUMNJIČEN ZA ZLOSTAVLJANJE I MUČENJE" Poznat datum saslušanja učenika iz Trstenika

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022

U Tužilaštvo je 1. decembra stigla krivična prijava protiv M.M. i u toku je postupak dokaznih radnji...U Osnovnom javnom tužilaštvu u Trsteniku za 14. decembar je zakazano saslušanje M.M. najstarijeg učenika osumnjičenog za učestvovanje u incidentu u školi u tom mestu 9. novembra, kada su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.