Izvor: Pančevac-online.com, 04.Dec.2022, 12:03

UČENIK KOJI JE IZMAKAO PROFESORKI STOLICU POKUŠAO DA SE UBIJE Dečak iz Trstenika primljen u šok sobu u kruševačkoj bolnici

Otac učenika N. Ž. (17), koji je izmakao stolicu profesorki 9. novembra u Tehničkoj školi u Trsteniku, prijavio je da je noćas njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo. Dečak je primljen u bolnicu u Kruševcu. Kako je prijavljeno, đak, koga procesuira Više javno tužilaštvo u Kruševcu zbog teškog incidenta i za koga je direktor ranije […] The post UČENIK KOJI JE IZMAKAO PROFESORKI STOLICU POKUŠAO DA SE UBIJE Dečak iz Trstenika primljen u šok sobu u kruševačkoj bolnici appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik koji je izmakao stolicu profesorici pokušao da se ubije

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2022

Otac učenika N. Ž. koji je 9. novembra izmakao profesorici stolicu u Tehničkoj školi u Trsteniku prijavio je noćas da je njegov sin pokušao da izvrši samoubistvo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Otac učenika koji je pokušao samoubistvo: Moj sin danima trpio pritisak i preteće poruke

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Dec.2022

TRSTENIK - Učenik N.Ž. (17), koji je 9. novembra izmakao profesorki stolicu u Tehničkoj školi u Trsteniku, pokušao je da izvrši samoubistvo, prijavio je njegov otac.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.