Trstenik: Bacio bombu nedaleko od kuće, pa pretio članovima porodice

Izvor: Blic, 21.Okt.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trstenik: Bacio bombu nedaleko od kuće, pa pretio članovima porodice

Trstenička policija uhapsila je N. M. (42) iz okoline Trstenika zbog sumnje da je rano jutros nedaleko od porodične kuće bacio bombu, a potom se zatvorio u kuću i pretio članovima porodice.

U saopštenju Policijske uprave Kruševac navodi se da se sumnja da je N. M. jutros oko 3.45 u blizini svoje porodične kuće aktivirao i bacio ručnu bombu u potok, posle čega se zatvorio u svoju kuću i pretio ukućanima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Kako se navodi, policija je po odobrenju Osnovnog javnog tužioca ušla u kuću, uhapsila osumnjičenog, kod koga je pronašla još jednu ručnu bombu.

N. M. je osumnjičen da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materijala, piše u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.