Trstenički obarači ruku osvojili medalje na Svetskom kupu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trstenički obarači ruku osvojili medalje na Svetskom kupu

Reprezentacija Srbije nastupila je na Svetskom kupu u obaranju ruku u Zagrebu sa deset takmičara, među kojima je bilo čak pet takmičara iz Trstenika, koji su osvojili tri medalje.     

Biljana Erić je u kategoriji seniorki osvojila srebrnu i bronzanu medalju, dok je Vladimir Savić osvojio bronzanu medalju u kategoriji seniori do 100 kilograma. Vladmir Savić kaže za Tanjug da je veoma zadovoljan postignutim uspehom jer je reč o jednom od najprestižnijih takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na svetu.

"Bronzana medalja na Svetskom kupu u Zagrebu je nešto najveće što sam postigao u karijeri. Gledajući konkurenciju, u pitanju je sam vrh svetskih obarača ruku. Tako da sam prezadovoljan ostvarenim rezultatom“, rekao je Savić.

Biljana Erić, kaže da nije očekivala da će se vratiti u Srbiju sa čak dve osvojene medalje.

"Zbog velikog broja učesnica i kratkog vremena treniranja, nisam očekivala ovako dobar rezultat. Konkurentkinje su bile fantastične. Mnogo je takmičarki koje se već dugi niz godina takmiče u obaranju ruke, tako da je ovo veliki rezultat za mene“, kazala je Biljana.

Prema rečima Nenada Smiljkovića, predsednika Saveza Srbije u obaranju ruke, naša reprezentacija učestvuje na svetskim kupovima od 2015. godine.

"Naša reprezentacija je punopravni član Svetske federacije za obaranje ruke i ove godine će po prvi put učestvovati i na svetskom prvenstvu u Antaliji u Turskoj“, rekao je Smiljković.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiji tri medalje na Svetskom kupu u obaranju ruku

Izvor: Radio 021, 18.Jul.2018

Reprezentacija Srbije nastupila je na Svetskom kupu u obaranju ruku u Zagrebu sa deset takmičara, među njima čak pet iz Trstenika, koji su osvojili tri medalje...Biljana Erić je u kategoriji seniorki osvojila srebrnu i bronzanu medalju, dok je Vladimir Savić osvojio bronzanu medalju u kategoriji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.