SLUČAJ POGIBIJE MATURANTA: Vozač bio trezan

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLUČAJ POGIBIJE MATURANTA: Vozač bio trezan

Osnovno javno tužilaštvo u Trsteniku reaguje posle pogibije maturanta Viktora Lazarevića (19). Okolnosti nezgode u ataru sela Odžaci se ispituju OSNOVNO javno tužilaštvo u Trsteniku istražuje tešku saobraćajnu nesreću na putu Kruševac - Kraljevo u kojoj je 10. jula, prilikom kontakta putničkog vozila "reno megan" i bicikla, poginuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << maturant Viktor Lazarević (19). Kako saznajemo, analize su pokazale da N. V. (50), vozač "renoa" iz Beograda, nije imao prisustvo alkohola u krvi, ali se druge okolnosti nezgode u ataru sela Odžaci još uvek ispituju. - Vozilo marke "reno" tipa "megan" kretalo se iz Trstenika prema Kruševcu, a sada pokojni Viktor Lazarević je upravljao biciklom - predočava, za "Novosti", Jelena Lapčević, v. f. javnog tužioca iz Trstenika. - U toku je postupak sprovođenja dokaznih radnji radi utvrđivanja odgovornosti učesnika u saobraćajnoj nezgodi sa smrtnim ishodom. Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", samo pet minuta pre nego je poginuo, maturant iz Odžaka bio je na benzinskoj pumpi, na biciklu, zajedno sa svojim drugom, gde su kupovali slatkiše. Priča se da su bili na proslavi punoletstva. - Malo niže, pedesetak metara od pumpe, mladići su rešili da pređu ulicu, jer je sa te strane, iz smera Kruševca ka Trsteniku, bila velika gužva, iako je bilo oko dva sata posle ponoći - iznosi izvor "Novosti". - Dečaci su krenuli da prelaze magistralu, jer je suprotna traka bila skoro pusta. Drug je uspeo da je pređe i nastavi dalje levom stranom, ali je, nažalost, njegov prijatelj nastradao. Pročitajte još - ODžACI TUGUJU ZA VIKTOROM: "Nema našeg Vite", "Nećemo te zaboraviti" Izvor "Novosti" napominje da je u vozilu "reno megan" beogradske registracije bila porodica koja je krenula na more, kao i da vozaču nakon nesreće nije određena mera zadržavanja. - Do saobraćajne nesreće je najverovatnije došlo kada je vozilo marke "reno megan" udarilo u zadnji točak bicikla kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić - navode u kruševačkoj policiji. - Biciklista je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta. Viktor Lazarević bio je jedan od najboljih maturanata Gimnazije "Vuk Karadžić". Pohađao je odeljenje 4/1, prirodno-matematičkog smera, i sa uspehom položio prijemni ispit na PMF-u u Kragujevcu. Sahranjen je 11. jula na groblju u Odžacima, uz prisustvo na stotine prijatelja, rođaka i meštana. ZA PRIMER PORODICA nastradalog maturanta je vredna i njeni članovi su međusovno veoma povezani. Otuda je tragedija još teža. Mnoge zajedničke fotografije na društvenim mrežama, sa izleta, letovanja i drugih lepih trenutaka, svedoče o srećnom porodičnom životu, koji je nesrećom zauvek promenjen. Među slikama su i one iz 2014. godine, gde porodica, sa Viktorom, složno i bez žalbe raščišćava poplavljeno selo, postradalo u nepogodama tog maja, kada je Zapadna Morava probila branu i poplavila mnoge kuće i njive, od Odžaka, preko Donjeg Ribnika, Počekovine i Bogdanje, do Osaonice.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PET MINUTA PRE TRAGEDIJE KUPOVAO SLATKIŠE Detalji tragične pogibije brucoša iz Odžaka

Izvor: Blic, 15.Jul.2019

Osnovno javno tužilaštvo u Trsteniku istražuje tešku saobraćajnu nesreću na putu Kruševac - Kraljevo u kojoj je 10. jula, prilikom kontakta putničkog vozila "reno megan" i bicikla, poginuo maturant Viktor Lazarević (19). Kako saznajemo, analize su pokazale da N. V. (50), vozač "renoa" iz Beograda,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.