Ronioci pronašli telo muškarca nestalog kod Trstenika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronioci pronašli telo muškarca nestalog kod Trstenika

Ronioci Žandarmerije pronašli su beživotno telo muškarca, a pretpostavlja se da je reč o Vladimiru Cviliću (60) iz Selišta kod Trstenika, koji je nestao u utorak kada je krenuo da obiđe poplavljenu njivu kod Zapadne Morave, prenosi Blic.

Kako list navodi, njegov nestanak prijavljen je Policijskoj upravi Kruševac u utorak oko 22 sata, a sat kasnije u potragu na terenu uključili su se i pripadnici MUP-a, Sektora za vanredne situacije, i dobrovoljci.

On je krenuo u pravcu njiva ka Zapadnoj Moravi, ali mu se izgubio svaki trag u ataru sela Selišta.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ronioci pronašli telo muškarca nestalog kod Trstenika

Izvor: Radio 021, 06.Jun.2019

Ronioci Žandarmerije pronašli su beživotno telo muškarca, a pretpostavlja se da je reč o Vladimiru Cviliću (60) iz Selišta kod Trstenika, koji je nestao u utorak kada je krenuo da obiđe poplavljenu njivu kod Zapadne Morave, prenosi Blic...Kako list navodi, njegov nestanak prijavljen je Policijskoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.