Pronadjen leš nepoznatog muškarca

Izvor: S media, 27.Okt.2010, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronadjen leš nepoznatog muškarca

Telo nepoznatog muškarca s vidnim povredama glave pronadjeno je danas u selu Velika Drenova, kod Trstenika, saopštila je policija.

Telo muškarca srednjih godina, čije je lice od povreda teško prepoznatljivo, pronadjeno je u dvorištu seoskog kafea "Džet set", a policija nastoji da utvrdi njegov identitet.

Stravičan zločin u Maloj Drenovi

Reč je o čoveku iz Lebana koji je s porodicom provodio leto u Velikoj Drenovi radeći kao nadničar.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trstenik: Pronađeno telo nepoznatog muškarca

Izvor: Blic, 28.Okt.2010, 00:35

Telo nepoznatog muškarca s povredama glave pronađeno je danas u selu Velika Drenova kod Trstenika, saopštila je policija...Telo muškarca srednjih godina, čije je lice od povreda teško prepoznatljivo, pronađeno je u dvorištu seoskog kafea "Džet set", a policija nastoji da utvrdi njegov identitet...Kako...

Nastavak na Blic...

Maloletnik ubio sezonskog radnika

Izvor: Press, 28.Okt.2010

Kruševačka policija uhapsila je sezonskog radnika S. M. (16) iz Prokuplja zbog sumnje da je u ataru sela Velika Drenova kod Trstenika na smrt pretukao Stevana Durašinovića (49) iz Lebana .Prema prvim informacijama, nakon kraće svađe u dvorištu kafea...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.