Izvor: RTS, 12.Jul.2021, 09:25

Požar na otvorenom, stradao muškarac

Muškarac Lj. R. star 78 godina stradao je u požaru na otvorenom u selu Lopaš kod Trstenika, saznaje RTS.
Telo sedamdesetosmogodišnjeg muškarca, pronašli su meštani i prijavili nadležnim službama pre dolaska vatrogasne ekipe, saznaje RTS.

Tokom protekla 24 časa, na teritoriji nadležnosti odeljenja za vanredne situacije u Kruševcu, vatrogasno spasilačke jedinice intervenisale >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su na gašenju suve trave i niskog rastinja na sedam lokacija.
Vatra je vrlo brzo sanirana na svim lokacijama, a angažovano je 14 vatrogasaca spasilaca i sedam vatrogasnih vozila sa opremom.
Inače prema informacijama koje smo dobili iz vatrogasne službe, nije bilo ozbiljnijih intervencija 
Nadležni upozoravaju da osim što je zakonom zabranjeno i strogo kažnjivo, paljenje strnjišta i niskog rastinja osim što izaziva velike posledice po zemljište, u nekim slučajevima i požare većih razmera u kojima može doći i do smrtnog ishoda kao posledice gušenja od dima.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar na otvorenom, stradao muškarac

Izvor: B92, 12.Jul.2021

Kruševac -- Muškarac Lj. R. star 78 godina stradao je u požaru na otvorenom u selu Lopaš kod Trstenika, saznaje RTS...Telo sedamdesetosmogodišnjeg muškarca, pronašli su meštani i prijavili nadležnim službama pre dolaska vatrogasne ekipe, saznaje RTS...Tokom protekla 24 časa, na teritoriji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.