Izvor: JUGpress.com, 09.Mar.2021, 09:53

Pčinja preduboka za vodeće zaječarce

VLASOTINCE-LEBANE-TRGOVIŠTE

Rezultati 20. kola

Paraćin: Jedinstvo -Radnički (S) 0:2

Trstenik: Trstenik PPT – Dunav 0:0

Trgovište: Pčinja – Timok 1919 2:0

Vlasotince: Vlasina – Moravac Orion 7:1

Resavica: Rembas – SFK Morava 1:1

Medoševac: Mladost – SFS Borac 0:0

Zaječar: >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Kablovi – OFK Sinđelić 0:8

Odložene su tri utakmice:

Lebane: Radan – OFK Topličnin

Aleksandrovac: Župa – Car Konstantin

Knjaževac: Timočanin – Budućnost

Na tabeli vodi Timok 1919 sa 46 bodova, druga je ekipa Vlasine i Budućnosti sa 45 bodova, ali ekipa iz Popovca ima utakmicu manje. Na četvrtom mestu je Radnički iz Svilajnca koji je sakupio 44 boda.

Pre početka nastavka drugog dela prvenstva, najpre su bile odigrane pet odložene utakmice iz jesenje sezone, da bi prvog vikenda marta usledio nastavak prolećnog dela prvenstva utakmicama 20. kola. Međutim, i u ovom kolu nisu odigrane sve utakmice, zbog pandemije korone virusa. Nisu odigrani susreti Radan – OFK Topličaninm, Župa – Car Konstantin i Timočanin -Budućnost.

Vodeći Timok 1919 iz Zaječara na gostovanju u Trgovištu doživeo je poraz u meču sa odličnom ekipom Pčinje. Domaći fudbaleri bili su bolji takmac u toku čitavog susreta, ne dozvoljavajući lideru na tabeli da skoro nijednom ugrozi gol domaćina. Pored dva postignuta pogotka, domaći napadači imali su još dve idealne prilike za postizanje pogotka, tako da Zaječarci mogu biti srećni što su se kući vratili samo sa dva gola u svojoj mreži, ili kako reče jedan domaći navijač da je ,,Pčinja preduboka za Zaječarce”. Po svemu sudeći ekipe koje plediraju za šampionski tron moraće mnogo više da pokažu na terenu, jer su se sve ekipe pojačale u zimskom periodu tako da neće biti ovog proleća lakih protivnika.

Osnovna karakteristika ovog 20.kola jeda su gledaoci imali prilike da vide čak 16 pogodaka u samo dva meča, dok u šest preostala susreta mreže su se zatresle samo šest puta.

U Vlasotincu na ,,Rosulji” Vlasina je sa 7:1 savladala slabu i nedoraslu za ovaj rang takmičenja ekipu Moravca Orion, dok su Kablovi na svom terenu u Zaječaru doživeli pravu katastrofu od 0:8 protiv niškog Sinđelića. Jedno je sigurno, a to je, da ekipe Vlasine i niškog Sinđelića nisu toliko jake i moćne, već su ovi rezultati pre svega klupskog posrtanja i nemoći ova dva kluba Moravca Orion i Kablova.

U narednom 21.kolu koje na programu sledeće subote i nedelje, sastaju se:

Trgovište: Pčinja – Vlasina

Zaječar: Timok 1919 – Trstenik PPT

Prahovo: Dunav – Kablovi

Niš: OFK Sinđelić – Jedinstvo

Svilajnac: Radnički – Mladost

Paraćin. SFS Borac – Timočanin

Popovac: Budućnost – Radan

Prokuplje: OFK Topličanin – Rembas

Vladičin Han: SFK Morava – Župa

Niš: Car Konstantin – Moravac Orion

Sve utakmice počinju od 14 časova, osim susreta SFS Borac – Timočanin, Car Konstantin – Moravac Orion i Radnički – Mladost koje se igraju u nedelju i počinju od 11 časova.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.