OVO JE DEČAK KOJI SE USMRTIO OČEVOM PUŠKOM: Komšije u šoku - Veljko bio dete za primer (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 18:24

OVO JE DEČAK KOJI SE USMRTIO OČEVOM PUŠKOM: Komšije u šoku - Veljko bio dete za primer (FOTO)

Dečak koji je stradao nakon slučajnog samoranjavanja lovačkom puškom je Veljko M. (15) iz Gornje Crnišave kod Trstenika.

Tinejdžer je preminuo u operacionoj sali Opšte bolnice Kruševac nešto posle 15,15 uprkos svim pokušajima lekara da ga spasu. Meštani sela su u šoku.

- Stvarno je strašno šta se dogodilo, dete i cela porodica dobri, čuli smo da je čistio pušku, u kući baš, videćemo šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo, mnogi nisu ni čuli da je preminulo siroto dete-kažu meštani Gornje Crnišave.

- Policija, hitna, svi su bili na licu mesta.

Dečak je transportovan sa teškim povredama lica na kruševačku hirurgiju.

Kako je potvrđeno u bolnici, lekari su ga uveli u salu, pokušali reanimaciju, ali dečaku nije bilo spasa.

Porodica je očajna zbog svega. Za oca dečaka, kažu da radi kao građevinac, dok je majka zaposlena u Fabrici "Amfenol" u Trsteniku.

Dečak je pohađao osmi razred osnovne škole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.