NESREĆAN ISHOD POTRAGE KOD TRSTENIKA: Pronađeno telo muškarca koji je nestao u POPLAVAMA, poslednji put viđen na traktoru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESREĆAN ISHOD POTRAGE KOD TRSTENIKA: Pronađeno telo muškarca koji je nestao u POPLAVAMA, poslednji put viđen na traktoru!

Potragu za njim otežavale su ogromne količine mulja i blata, i nadošla voda

Ronioci Specijalnog odreda Žandarmerije pronašli su telo nestalog meštanina V.C. (60), koji je nestao u utorak uveče u poplavama koje su zadesile Selište kod Trstenika.

Potraga za nesrećnim čovekom koji je na traktoru poslednji put viđen nedaleko od Zapadne Morave počela je odmah po prijavi, a u potragu su se uključili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pripadnici MUP, Sektora za vanredne situacije, sa dobrovoljcima.

Posle 13 i po sati potrage priobalja Zapadne Morave, pronađeno je mesto gde se nalazio traktor, ali je potraga obustavljena zbog otežanih uslova, ogromne količine blata i mulja.

Ronioci su iz Beograda pristigli u sredu oko 17.00 sati i nakon skoro tri sata ronjenja prekinuli potragu usled oteđanih uslova, ogromne količine mulja i blata. Potraga je nastavljena danas u 11.00 sati.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.