Izvor: Blic, 17.Sep.2023, 23:59

"NAJVIŠE ME BOLI JEDNO, MAŠTAO JE O TOME" Potresne reči direktora preduzeća u kom je radio tragično nastradali planinar iz Trstenika: "Prerano je sve ovo bilo" (FOTO)

- Ali, zavoleo je tu prokletu visinu, ali ne onu kojoj mnogi danas teže, kao što su moć, slava i drugo, već onu pravu, istinsku, prirodnu, planinarsku, a uspeo je i da je dodirne.. Da dodirne nebo. I sada je gore, sa anđelima... Neka ti je večna slava i hvala, maleni dečače.. Ali prerano je bilo sve ovo, Pero, prerano - napisao je Dušan E., direktor firme JP za uređivanje građevinskog zemljišta "Trstenik", u poslednjem pozdravu prijatelju i kolegi, Petra N. (32) koji je tragično nastradao na planini Velež u Bosni i Hercegovini.
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.