[NAJAVA] Takmičenje pilota „Memorijal pilot Mihaijlo Petrović“ u subotu 4. jula na aerodromu Trstenik

Izvor: TangoSix.rs, 19.Jun.2020, 12:23

[NAJAVA] Takmičenje pilota „Memorijal pilot Mihaijlo Petrović“ u subotu 4. jula na aerodromu Trstenik

ORGANIZATOR JE ODLOŽIO MANIFESTACIJU ZA 4. JUL ZA ISTO VREME OD 10 do 16 ČASOVA
Aero-klub „Trstenik“ organizuje takmičenje pilota pod nazivom Memorijal pilot Mihailo Petrović u subotu, 27. juna 2020. godine na aerodromu Trstenik u vremenu od 10 do 16 časova, saopšteno je iz ovog aero-kluba.
– Takmičenje pilota sastoji se od leta po maršruti u trajanju od sat vremena sa četiri izviđačka >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << zadatka, vremenskom kontrolom i preciznim sletanjem.
Iznad sela Vlakča i rodne kuće pilota Mihaila Petrovića, posade aviona izvršiće počasni zakret u trajanju od dva minuta.
Tim iskusnih internacionalnih sudija će pratiti takmičenje uz korišćenje savremenih sredstava objektivne kontrole.

Za cenjene posetioce i ljubitelje vazduhoplovstva, planira se izložba vazduhoplova i veoma atraktivan letački program. Posadama aviona,  učesnicima takmičenja, biće uručena prigodna priznanja, a za tri prvoplasirane posade obezbeđeni su pehari, medalje i diplome. Pobedničkoj posadi pripada simboličan i vredan prelazni pehar.
Ideja, vizija i namera organizatora je da Memorijal pilot Mihailo Petrović bude dovoljan razlog i snažan motiv za pravi  sabor vazduhoplovaca i fino druženje bivših, sadašnjih i budućih sportskih, komercijalnih i vojnih pilota. – stoji u saopštenju.
U slučaju nepovoljnih meteo uslova rezervni dan manifestacije je subota, 4. jul.

The post [NAJAVA] Takmičenje pilota „Memorijal pilot Mihaijlo Petrović“ u subotu 4. jula na aerodromu Trstenik appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.