Little M – Akcija: „Ukradi i beži“

Izvor: SerbianUnderground.com, 26.Dec.2011, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Little M – Akcija: „Ukradi i beži“

Često se ljudi bave raznim stvarima koje nisu za njih i često budu ubeđeni da je to što rade stvarno dobro, ali ipak negde, nekad skapiraju: 'Nisam za ovo, batali'. To nije slučaj sa glavnim junakom ove priče.

Little M, 'reper u pokušaju' iz Trstenika, namerio je da dođe do slave, novca, pički ili čega već, a pošto je shvatio da to 'može' da ostvari putem repa, rešio je da se bavi istim bez ikakvog talenta. >> Pročitaj celu vest na sajtu SerbianUnderground.com << Zašto je on zaslužio da ga pomenemo, šta je uradio, o čemu se radi? S' obzirom na pomenuti manjak talenta, pokazao je snalažljivost kada je shvatio da na netu postoji jedan hip hop sajt/forum (www.serbianunderground.com) na kome se okuplja veliki broj repera, i na kom postoji jedan odeljak pod imenom 'Lirika'. U tom odeljku su brojni reperi tokom poslednjih 5 godina kačili svoje napisane tekstove, kistajlove, fristajlove kojima se Little M očigledno toliko oduševio, da je jednostavno morao da ih prisvoji. I tako je ono što je predstavljalo zezanje članova SUG foruma, od jednom našlo mesto u pesmama mladog Little M-a.
Valjda se nadao da ga niko neće provaliti, ali sad i kad je provaljen, da stvar bude gora on i dalje tvrdi kako ništa nije ukrao, da je sve što repuje njegovo i onima koji ga prozivaju na društvenim mrežama, putem moderatora facebook-a, briše postove u nadi da njegovi drugari, koje je verovatno oduševljavao pesmama, ne bi otkrili da to što repuje nije on i napisao. Da stvar bude JOŠ gora, za neke starije od tih tekstova i sami autori iz današnje perspektive kažu da nisu dobri, mnogi su naprepdovali jako puno od tada, ali Mali M to jednostavno ne ume da prepozna.
Uverite se i sami (kliknite na linkove 'tekst na forumu' 1, 2, 3, 4 ili 5, kako biste videli originalni tekst na SUG forumu):
1. FreshM - Uhvati Dan (tekst na forumu - 08.07.2010.)

2. VeB - Vrednost pisanja (tekst na forumu - 21.05.2008.)

3. Unique - Cistina u mislima (tekst na forumu - 01.08.2008.)

4. FreshM - Dzukci iz bloka (tekst na forumu - 01.02.2010.)

5. Markiz, Slim, Paja - Ubio sam hip-hop (tekst na forumu 23.04.2008.)

 
Tu nije kraj, lista je još duža, ali ovo je dovoljan primer.
Šta mislite o ovome?

Nastavak na SerbianUnderground.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SerbianUnderground.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SerbianUnderground.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.