Katarina Grujić KRALA kukuruze na Goču! Uživala da NERVIRA sestru, pa IZVISILA za provod!

Izvor: Svet, 20.Jul.2020, 15:02

Katarina Grujić KRALA kukuruze na Goču! Uživala da NERVIRA sestru, pa IZVISILA za provod!

Katarina Grujić gostovala je u emisiji “Premijera, vikend specijal” u kojoj se kroz osmeh prisetila svog detinjstva.
Ispričala je kako je dosta vremena provodila van Beograda, kod bake i deke, pa su joj prilikom posete Mionici navirala lepa sećanja.
MAHER U KUKURUZIMA! „Ovo me podseća na moje detinjstvo kad sam bila kod bake i deke u Kolašinu i Trsteniku, na Goču. Tamo ima puno livada… ja sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uletela u njivu i pokradem po dva, tri kukuruza”, rekla je Kaća i nastavila da se priseća:








View this post on Instagram















Let’s find some beautiful place to get lost 🌽🌾
A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jul 17, 2020 at 2:37am PDT


„Moja sestra je starija od mene 5 godina, bila sam nestašna, ali sam je uvek imitirala, sve isto što ona radi, što je nju užasno nerviralo. Nikad u životu me nije vodila u grad. Kad sam odrasla, počela je da me izvodi. Lav je sin od moje rođene sestre, volim ga najviše na svetu, deca su nešto najlepše… Drago mi je što sam ja najsrećnija tetka na svetu. Ja ne mogu samo bez porodice, to je nešto najsvetije, to je jedini prijatelj u životu. Da, nisam imala podršku od oca i majke kad sam počinjala da se bavim ovim poslom, bilo je predrasuda, moj tata nije podnosio što ljudi tako pričaju… Danas sam to što jesam zahvaljujući njima”, završila je pevačica.
NOVI SVET! Bogdanina baba PRIZNALA! Evo šta se DEŠAVA između SNAJKE i CECE! Estrada UMIRE OD KORONE! Anabela: “Marku je NAJVEĆA KAZNA što će venama njegove dece TEĆI MOJA KRV!” Novak UHVAĆEN BEZ MASKE!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAM
The post Katarina Grujić KRALA kukuruze na Goču! Uživala da NERVIRA sestru, pa IZVISILA za provod! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

ŠOK PRIZNANJE! Kaća Grujić PREKRŠILA ZAKON? Evo šta je pevačica UKRALA!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jul.2020

Kaća Grujić prisetila se svog detinjstva i vremena koje je provela kod bake i deke na selu, pa je tom prilikom otkrila šta je kao mala ukrala. SVE JE RADILA SAMO DA IZNERVIRA SESTRU! “Ovo me podseća na moje detinjstvo kad sam bila kod bake i deke u Kolašinu i Trsteniku, na Goču. Tamo ima The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.