Izvor: S media, 16.Nov.2011, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalanović stigla da grdi

Desetine preduzeća je prošlih meseci obišla Verica Kalanović širom Srbije, ali se samo u jednom osećala kao kod svoje kuće - u ”Prvoj petoletki” u Trsteniku. Tu je potpredsednica Vlade radila 13 godina kao tehnolog i sa naročitom pažnjom i setom pripremala se prošle nedelje da zagleda svaki poznati detalj u velikim halama.

Đelić fit za dan "D"

Buzeka čekale palačinke

Poranio Deda Mraz

Ali, kad je krenula u obilazak >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pogona nešto joj je zasmetalo. Jedino prvi čovek kompanije nije obukao radni mantil koji je u njeno vreme bio obavezan. Odmah je žestoko pecnula direktora, kojem nije preostalo ništa drugo osim da se vrati u kancelariju. I da, pred ministarkom, zaboravi na modu.

(Novosti)
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.