Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2020, 09:37

Humanitarni tiket u podne: Slavoljub Krnjinac tipuje za Društvo za cerebralnu i dečju paralizu iz Trstenika

Nekadašnji golman, a sada trener, gađa duplu šansu na Nou Kampu

Svakog podneva, nova plemenita nada... Pogađali su, što bi se kladilačkim žargonom reklo u glavu listiće, muzičari, umetnici, poznate ličnosti svih profesija, pa ipak držimo da su sportski profesionalci najpozvaniji za validnu procenu mogućih dešavanja na ponuđenim mečevima. Među njih ubrajamo i Slavoljuba Krnjinca, nekadašnjeg gomana, sada fudbalskog trenera koji čeka prolaz kvote 16,12. On >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tipuje za pomoć Društvu za cerebralnu i dečju paralizu iz Trstenika. Nadamo se da će listić težak 161.200 dinara proći, odnosno da ćemo s našim gostom uvećati ukupnu cifru MOZZART donacija koja u akciji „Humanitarni tiket u podne“ iznosi 15.550.189 dinara.

Krećemo s meča TORINO – LACIO. Tim koji je prošlu sezonu završio na sedmom mestu sada je na četrnaestom i ima samo jednu pobedu na deset prethodnih utakmica u svim takmičenjima. Lacio u međuvremenu juri vodeći Juventus, ali ga je nedavni poraz od Atalante udaljio na tom putu, da bi pobeda nad Fjorentinom u prošlom kolu smanjila taj zaostatak za četiri boda. U prilog mu ide činjenica da ako izuzmemo pomenuti poraz od Atalante nije gubio na gostovanjima od septembra 2019. Njihov duel u Torinu odigran pre nešto više od godinu dana domaćin je dobio sa 3:1, ali je Lacio bio ubedljiv u oktobru kada je u Rimu bilo 4:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Igram dvojku”, samouvereno će Slavoljub koji se rado seća kako je sedeo na klupi čačanskog Borca, dok mu je sin Vladimir na terenu parirao Ajaksovim Kopljanicima…

Sledi utakmica GIMARAIS – SETUBAL. Reč je o meču bez naročitog takmičarskog značaja. Ipak, ako je po tabeli Primeire, Gimarais je bolji od Setubala, pa i voljan da se na svom terenu iskupi za poraz od Brage, pri konačnih 3:2. Inače, ovaj tim je zaređao s X ishodima, zatim je izgubio, a prati ga i duga GG serija. Isto važi i za Setubal koji nakon pandemijske pauze ima dva remija i isto toliko poraza. Inače, interesantno je da je do decembarske pobede Gimaraisa u drugom kolu Liga kupa Portugalije, ovaj par imao zabeležena četiri vezana remija s identičnih 1:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Jedinica je moj izbor”, reče naš gost koji je, verovali ili ne biran za najboljeg sportistu četiri grada, a to su Trstenik, Kruševac, Kraljevo i Kragujevac.

Slede LEGANES i SEVILJA. Leganes se sprema za selidbu u Segundu pošto je zajedno sa Espanjolom dobio samo pet utakmica ove sezone. Matematički gledano mogao bi da obezbedi opstanak, ali bi od šest preostalih mečeva morao da dobije bar tri. Sevilja je u nastavku sezone nakon prinudne pauze savladala Betis i zatim vezala četiri remija i samim tim dovela pod znak pitanja plasman u Ligu šampiona. Iako trenutno kao četvrta drži to mesto za petama su joj Viljareal i Hetafe. Po jednu pobedu oba tima ostvarila su u 2019, i sada je svaki ishod moguć.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Realna je pobeda Sevilje”

Naš današnji gost prelazi na utakmicu BRAJTON – MANČESTER JUNAJTED. Galebovi su odigrali meč bez golova na gostovanju Lesteru, i uprkos prethodnoj pobedi nad Arsenalom (2:1) nastavili su sa bledim rezultatima. Bez trijumfa su na 18 od 21 odigrane utakmice, kao i na osam od deset prethodnih kod kuće. Mančester je uspeo da savlada Norič u četvrtfinalu FA kupa posle produžetaka, a prethodno je nadigrao i Šefild u prvenstvu pa je sada bez poraza na 14 prethodnih mečeva u svim takmičenjima, kao i na devet poslednjih gostovanja. Prethodna dva međusobna duela pripala su Crvenim đavolima (2:1, 3:1).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Ovde je dvojka potpuno opravdana”, jasno će Slavoljub.

Selimo se u Italiju na susret ĐENOVE i JUVENTUSA. Domaćoj Đenovi primarni cilj je da obezbedi opstanak u Seriji A, a s obzirom u kakvoj je trenutno formi teško da može nadigrati bilo koji od timova iz donjeg dela tabele a kamo li vodeći Juventus. Ronaldo i ekipa uspešno prevazilaze sve prepreke i nisu primili gol na četiri od pet prethodnih mečeva, a teško da će sada dozvoliti bilo kakvo iznenađenje.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Juventus pobeđuje, dakle dvojka”.

Prelazimo na susret BARSELONA – ATLETIKO MADRID. Barsa se juri sa Realom, što znači da će Mesi, pa i Suarez koji je na svojim plećima izneo remi sa Seltom dati sve od sebe da skinu skalp Atletiko Madridu. Istina, gosti za njima debelo kaskaju u bodovnom smislu, ali s tri pobede od početka postpandemijskog takmičenja, nema šanse da će se otvoriti, pa pustiti tek tako da sva voda ode na Barsinu vodenicu. Kako bilo, upravo je ovaj tim dobio poslednji meč para u januaru sa 2:1 u Superkupu Španije, dok je Barselona bila bolja u decembarskom, 15. kolu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Igram duplu šansu 1X”, zaključio je Slavoljub Krnjinac i sklopio stranice Mozzart Sport liste..

Inače, ukoliko niste upoznati, naš današnji gost je nakon uspešne golmanske karijere uplovio u trenerske vode. Interesanto, ali Krnjinac seniorje brinuo o golmanima čačanskog Borca, a sin Vladimir, bio je radilica na terenu. Ostalo je zabeleženo da je na dvomeču kupa UEFA, te sada već daleke 2008. godine, kada su Zebre igrale sa Kopljanicima, Slavoljub bio na klupi, a njegov sin na terenu. Meč Borac – Ajaks ostao je upisan zlatnim slovima u istoriji čačanskog kluba.

Trenutno Slavoljub Krnjinac radi kao trener u Kikeru iz Kraljeva koji ima selekciju u Kadetskoj ligi Srbije. Ponosan je što jedanaest golmana sa kojima je radio brane u Superligi, trojica su članovi Zvezde, a šestorica reprezentativci.

Za kraj, još jedno veliko hvala Slavoljubu Krnjincu na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”. Pre nego što se pozdravimo, na njemu je tipovanje i za MOZZART svet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Slavoljub Krnjinac će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Međunarodnog foruma solidarnosti iz Doboja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 16,12, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Briljantni Slavoljub Krnjinac osvojio 161.200 dinara u MOZZART plemenitom izazovu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 08:16

Golman starog kova uhvatio četiri dvojke, pa dobitak usmerio Društvu za cerebralnu i dečju paralizu iz Trstenika..Naš i vaš “Humanitarni tiket u podne” kompanije MOZZART od sinoć ima još jednog uspešnog plemenitog kladioca. Nakon, Slavka Perovića, Bore Đorđevića, Zorana Njeguša, Milana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.