Hitno upozorenje RHMZ! Veliko nevreme u Trsteniku

Izvor: Mondo, 17.Avg.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitno upozorenje RHMZ! Veliko nevreme u Trsteniku

Republički hidrometeorolški zavod izdao hitno upozorenje za nepogode u istočnoj Srbiji, ali i drugim krajevima. Veliko nevreme praćeno gradom i kišom već je zahvatilo Trstenik sa okolinom, javili su beogradski mediji.

Foto: Youtube/screenshot

  Kiša je počela da pada nešto posle 15 sati, a grad veličine manjeg lešnika pogodio je centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << opštine na Zapadnoj Moravi, pišu "Novosti".

Još je rano za procenu eventualne štete, posebno na bogatim oranicama u trsteničkom kraju.

U samom gradu ugostitelji su imali ozbiljne probleme da savladaju suncobrane koji su krenuli da padaju.

Republički hidrometeorološki zavod izdao je hitno upozorenje za vremenske nepogode u oblasti Homoljskih planina, pre svega u Majdanpeku i Žagubici.

Na tom području istočne Srbije očekuju se jaki pljuskovi, grmljavina i grad.

Vrelo, vrelo...ponegde pljuskovi

Nevreme će se premeštati ka Beljanici.

Hitno upozorenje na snazi je od 16 časova.

Pljuskovi i grmljavina mogu se očekivati, osim u istočnoj Srbiji, i na području Raškog, Rasinskog i Jablaničkog okruga.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad se sručio na Trstenik

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2017

Kiša je počela da pada nešto posle 15 sati,a grad veličine manjeg lešnika pogodio je centar opštine na Zapadnoj Moravi TRSTENIK - Veliko nevreme praćeno gradom i kišom zahvatilo je Trstenik sa okolinom. Kiša je počela da pada nešto posle 15 sati,a grad veličine manjeg...

Nastavak na Večernje novosti...

Proglašeno stanje elementarne nepogode

Izvor: B92, 17.Avg.2017

Požarevac -- Štab za vanredne situacije opštine Petrovac na Mlavi proglasio je stanje elementarne nepogode posle nevremena koje je 12. avgusta zahvatilo deo te opštine..Nevreme je usevima nanelo ogromnu štetu...Nevreme praćeno jakim pljuskom i gradom pogodilo je 12. avgusta u poslepodnevnim satima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.