Devojka iz Trstenika preminula u Novom Pazaru

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2018, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka iz Trstenika preminula u Novom Pazaru

Devojka E.S. (26) iz Trstenika preminula je u Novom Pazaru, a prema još uvek nepotvrđenim informacijama pretpostavlja se da se predozirala heroinom.

Ona je sinoć bez znakova života dovedena u Hitnu pomoć, ali lekari nisu uspeli da je reanimiraju.

Telo devojke prebačeno je na odeljenje za sudsku medicinu gde će biti izvršena obdukcija nakon koje će biti utvrđen uzrok smrti.

Viši javni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tužilac i dežurni inspektor novopazarske policije izvršili su uviđaj u kući u Ulici doktora Tirše, u kojoj se pretpostavlja da se E.S. predozirala, ali se nisu zvanično oglašavali ovim povodom.

Prema nezvaničnim saznanjima, u kući je pronađena marihuana, a policija je uhapsila H.E. kod kojeg je ta droga pronađena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.