Čitaoci „Politike“ nude pomoć Živkovićima

Izvor: Politika, 12.Jan.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čitaoci „Politike“ nude pomoć Živkovićima

Trstenik – Brojni čitaoci reagovali su na tekst „Smrt nije dovoljna za lekarski Sud časti", objavljen 9.januara ove godine. U komentarima na sajtu „Politike" čitaoci pišu o moralnom aspektu lekara, zbog čijih propusta je Svetlana Vučković, pole udesa od 11.novembra 2008. godine i prevremenog porođaja u osmom mesecu trudnoće, u teškom zdravstvenom stanju, tri puta transportovana od Požarevca do Beograda i nazad.

S obzirom na činjenicu da je Svetlana >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << preminula u Urgentnom centru u Beogradu 30. decembra 2008. godine, ostavivši za sobom osmoro siročadi na negu i izdržavanje svom vanbračnom suprugu Vladanu Živkoviću, koji, posle teškog udesa koji je doživeo tuđom kriviicom na auto putu, nije u stanju da obavlja posao autolimara, izdržava porodicu i otplaćuje kredit za kuću, na koju postoji hipoteka Vojvođanske banke, mnogi čitaoci su pozivali redakciju „Politike” raspitujući se za adresu na kojoj bi mogli poslati pomoć u obući, garderobi pa i igračkama ili knjigama za decu.

Adresa je: Vladan Živković, Gornji Ribnik, 37243 – Počekovina.

R. S.

[objavljeno: ]
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.