Car Konstantin želi 3 boda protiv Trsteničana

Izvor: JužneVesti.com, 27.Avg.2015, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Car Konstantin želi 3 boda protiv Trsteničana

Nišlije sa Bubnja nakon dva gostovanja u trećem kolu dočekuju ekipu Prve petoletke iz Trstenika. Meč će se odigratiu nedelju 30. avgusta u standardnom terminu, od 11 sati.

Car je prva dva kola remizirao i ovo je meč u kom će se zadovoljiti jedino celim plenom. Uz odličnu atmosferu u timu trener ekipe sa Bubnja želi dobar plasman ove sezone.

U goste nam dolazi Trstenik. Nema lakih mečeva u ovoj ligi ali nakon Knjaževca gde su nam >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << izmakli bodovi ovde želimo sva tri. Igraćemo ofanzivno kao što uvek i igramo i daćemo sve od sebe - tvrdi Đurđević.

Svi iz Konstantina ne kriju da imaju visoke ambicije. Cilj je prvo mesto i ulazak u Prvu ligu Srbije. Ekipa je delimično promenjena ali ambicije nisu. Težimo prvom mestu, jasno naglašava strateg Cara.

Otišao je golman Milanović, a došao Đokić. Bek Radničkog Nikola Mitrović opet je kod nas, a zadržali smo i nosioce igre iz prošle sezone. Imamo sastav koji je jak timski, ali i pojedinačno i zato ambicije nisu skromne. Hoćemo u Prvu ligu - kaže Đurđević.

Car Konstantin je u prva dva kola podelio bodove sa ekipama Tabane 1970 i Timočaninom. Trstenik PPT je u prvom kolu glatko poražen od pirotskog sastava, a u drugom je minimalnim rezultatom pobedio jagodinski sastav Tabane 1970.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.