Car Konstantin remizirao u Trsteniku

Izvor: JužneVesti.com, 31.Mar.2016, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Car Konstantin remizirao u Trsteniku

U odloženoj utakmici 18. kola Srpske lige Istok fudbaleri niškog Cara Konstantina osvojili su bod na gostovanju u Trsteniku protiv istoimene ekipe - 1:1 (1:0).

Meč samo što je počeo, a niški fudbaleri su već bili u rezultatskom zaostatku, pošto je u 6. minutu Arsić doveo domaći sastav u vođstvo - 1:0.

Gosti iz Niša su gotovo čitav meč pokušavali da izbegnu poraz, a trud >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << im se isplatio tek pred kraj meča. Posle kornera Igora Ristića, Milutin Ivanović je sa prve stative loptu glavom prebacio na drugu gde je dočekao Marko Branković, smestio je u mrežu i time postavio konačan rezultat utakmice - 1:1.

Trener niške ekipe Dobrivoje Đurđević rekao je posle meča da je zadovoljan nerešenim ishodom utakmice koja se igrala u jako lošim uslovima, ali da to ne treba da bude alibi.

Imali smo određenih poteškoća, kasnili smo na utakmicu i nismo imali dovoljno vremena za zagrevanje. Tako nezagrejani brzo smo primili gol, ali smo u nastavku meču prikazali dobru igru. Trstenik je neugodno gostovanje tako da ne mogu biti nezadovoljan remijem - istakao je on.

“Carići” su 7. put remizirali ove sezone na gostujućim terenima, uz po jednu pobedu i poraz. Posle kompletnog 18. kola nalaze se na 4. mestu na tabeli sa 29 osvojenih bodova, 5 manje od vodećeg trojca Tabane - Radnički Pirot - Temnić koji ima 34.

U narednom kolu na Bubnju u nedelju gostuje ekipa Dunava iz Prahova.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.