BORANKA GORDANA VELINOVIĆ – ZLATNA JUNAKINJA DRŽAVNOG PRVENSTVA U POWERLIFTING-U

Izvor: TimockeVesti.net, 03.Okt.2023, 05:32

BORANKA GORDANA VELINOVIĆ – ZLATNA JUNAKINJA DRŽAVNOG PRVENSTVA U POWERLIFTING-U

Trstenik, 3. oktobar – Na juniorskom državnom prvenstvu u powerlifting-u, održanom u Trsteniku, sportska svetlost bila je usmerena prema mladoj Boranki Gordani Velinović koja je ostvarila spektakularan uspeh. Iako je prvi put nastupila u juniorskoj kategoriji (19-23) u konkurenciji do 69 kg, Gordana je svojim neverovatnim naporima i impresivnim rezultatima osvojila zlatnu medalju, te oborila državni rekord u jednoj od disciplina, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << a prenosi Tebrizam.
Gordana je pokazala ne samo izuzetnu fizičku snagu i izdržljivost, već i besprekorno tehničko izvođenje svakog pokreta. Njen cilj je bio da svaki lift bude izveden savršeno, a rezultati su to i potvrdili. Impresivno je da je poslednji lift izvela sa povređenim ramenom, što samo naglašava njen karakter i odlučnost. Gordana nije zaradila ni jedan crveni karton od strane sudija tokom takmičenja.
Njeni rezultati u tri različite discipline su impresivni:
Čučanj: 120 kg Benč pres: 68 kg (oboren državni rekord) Mrtvo dizanje: 127,5 kg Ovaj trijumf predstavlja samo početak Gordanine powerlifting karijere. Powerlifting je njen primarni sport, i već sada je jasno da će biti takmičarka sa kojom će se konkurencija morati ozbiljno suočiti. Njena hrabrost da izađe iz zone komfora i proba nešto novo, uprkos uspehu koji je već postigla u olimpijskom dizanju, inspiriše i motiviše sve mlade ljude.
Članak BORANKA GORDANA VELINOVIĆ – ZLATNA JUNAKINJA DRŽAVNOG PRVENSTVA U POWERLIFTING-U se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.