Srpska Hale Beri rodila je sina poznatom biznismenu i nestala sa malih ekrana, ovako danas izgleda (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 03.Dec.2022, 12:19

Srpska Hale Beri rodila je sina poznatom biznismenu i nestala sa malih ekrana, ovako danas izgleda (FOTO)

Jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji i zaštitno lice televizije “Pink”, Radmila Radenović, početkom dvehiljaditih važila je za jednu od najseksipilnijih devojaka na ovim prostorima.
Oni koji su posećivali tada veoma popularne letnje festivale pamte kakvu je pometnju Rada izazivala na plažama Budve i Herceg Novog. Zbog atraktivne kratke frizure i neverovatne sličnosti sa filmskom zvezdom, dobila je nadimak srpska Hale Beri.
Njen uspon počeo je posle pojavljivanja u >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << spotu Tošeta Proeskog za pesmu „Vo kosi da ti spijam“, piše Kurir.
U vreme kada se o njenom izgledu najviše pričalo, Rada je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali – kao model.
– Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, prema njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo.
Foto: Printscreen Instagram Rada je tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od „City cluba“, preko „Vi pitate“, do „Zadruge“ i emisije „Rada sam“. Poslednju navedenu vodila je do 2018, a onda se povukla sa malih ekrana.
Foto: Printscreen Instagram Rada je poslednjih godina posvećena svom sinu Petru, koji danas ima 11 godina. Mediji su pisali da ga je dobila 2010. sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem, koji u braku ima dvoje dece.
Izvor: Kurir
Naša poznata voditeljka ludo je volela Srđana Todorovića, ostavio ju je zbog druge i nikada se nije udala

Pogledaj vesti o: Toše Proeski

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.