Poslednja pesma koju je snimio Toše Proeski ugledala svetlost dana VIDEO

Izvor: B92, 30.Jan.2024, 09:58

Poslednja pesma koju je snimio Toše Proeski ugledala svetlost dana VIDEO

Pomoću veštačke inteligencije urađen je demo-snimak ove pesme.

Pesma "Kažu da vreme leči sve", koju je otpevao Toše Proeski, ugledala je svetlost dana pomoću veštačke inteligencije. Poznati makedonski radijski voditelj, di-džej i producent Kiril Zarlinov, poznatiji kao DJ Eric Fox, završio je i uredio studijski demo-snimak, koji mu je, kako navodi, u amanet ostavio njegov prijatelj Toše.

Prvi demo-snimak je nastao u septembru 2004. godine u Kirilovom kućnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << studiju.

"Veliko hvala celoj ekipi koja je nesebično pomogla u realizaciji pesme: Davoru Jordanovskom, Darku Tasevu, Ili Spasevu, Jovanu Jovanovu i Aleksandru Tasiću iz Leskovca. Posebno hvala Aleksandru Trajanovskom, koji je doneo pesmu u Makedoniju i ponudio je Tošetu", rekao je Kiril, prenosi Index.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Toše Proeski

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.