Izvor: Press, 10.Jan.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednja fotka i reči tri sata pred stravičnu smrt! Toše: Dosta mi je svega! (FOTO+VIDEO)

Da je živ, Proeski bi 25. januara napunio 38 godina, a njegova tragična smrt pogodila je ceo region. Pevačevo poslednje obraćanje u javnosti mnogi su okarakterisali kao predskazanje tragedije.
Ovih dana na internetu ponovo se pojavio snimak poslednjeg televizijskog gostovanja makedonske pop zvezde Tošeta Proeskog, nastao 16. oktobra 2007. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << samo tri sata pre stravične nesreće u kojoj je pogino.



Naime, on se pojavio u emisiji “Vrteška” gde je delovao iscrpljeno i umorno od svega, a njegove rečenice koje je tada izgovorio mnogi su shvatili kao da je naslutio tragediju!




Autor: E-stock


- Želeo bih malo da se trgnem od svega, ali ne mogu! Mašinerija me je stavila, kako to kažu, u “bubanj” i gotovo. Nema povratka. Tražim povratak od svakodnevnih intervjua, od šminkanja, od skidanja šminke, pakovanja! Svega mi je “dovde”! Smeta mi sve. Želim, a ne mogu da odem na večeru, u prodavnicu sam - rekao je Toše uznemirenim glasom i naveo primer šta mu se dogodilo desetak dana pred ovo poslednje gostovanje.




Autor: YouTube screenshot/Al Jazeera Balkans


- Šetao sam ispred izloga i shvatio da više od sedam godina nisam izašao, prošetao gradom i rekao sebi: “Ovo mi se dopada, ući ću da kupim.” Mislite da ne želim? Želim. Kao i svi normalni ljudi - poručio je tada pevač.



Voditeljski par mu je tada poželeo sretan put za Zagreb gde je Proeski trebalo da snimi dva nova spota. Na auto-putu kod Nove Gradiške dogodila se teška saobraćajka, a pevač je na mestu ostao mrtav.








 




Pogledaj vesti o: Toše Proeski

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.