Petogodišnjica smrti Tošeta Proeskog (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 16.Okt.2012, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petogodišnjica smrti Tošeta Proeskog (VIDEO+FOTO)

U Makedoniji se danas obeležava peta godišnjica smrti “balkanskog anđela“ Todora Tošeta Proeskog.

Toše je rođen 25. januara 1981. godine u Prilepu, odrastao u Kruševu, mestu kojem se uvek vraćao. Otkako se prvi put pojavio na sceni, bilo je jasno da je to jedan od najjačih glasova Balkana. Grabio je napred, pesmama osvojio srca armije fanova koji su i dan danas u neverici zbog tragedije koja je zadesila njihovog idola.

Iza sebe je ostavio hitove poput “Soba >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za tugu”, “Čija si”, “Sonce vo tvojite rusi kosi” i mnoge druge.Beograd je “kupio” velikim koncertom u Areni 14. februara 2007. godine, na Dan zaljubljenih, u beogradskoj Areni. Više od 10.000 ljudi pevalo je u glas njegove pesme.

Toše Proeski poginuo je u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine na autoputu Zagreb – Lipovac, u blizini Nove Gradiške.

Petagodišnjica smrti velikog makedonskog umetnika biće obeleženadanas pokraj Feudalne kule u Skoplju.

***Nije starleta ali jeste poznata voditeljka: Da li ste znali da joj guza ovako dobro izgleda? (FOTO)

***A mislili ste da je dobar i fin: Vladimir Vuksanović vara! (VIDEO)

***Goca Tržan totalno van sebe: Ne zna da li da kuka od muke (FOTO)

Izvor: S media, foto: Facebook

Pretraga po temi: Toše Proeski, Todor Proeski, Pomen, Petogodišnjica smrti, Makedonija, Pevač, Udes

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.